Jean-Bernard Van Den Meerschaut, oftewel JB, richtte in 2014 samen met Tom Premereur Sport Xtreme op. Met zijn zwarte gordel in karate (full contact), 6e dan Taekwondo en rijke ervaring in Frans boksen, kick- en thaiboksen, en judo, smeedde JB een krachtige visie. Het doel was duidelijk: efficiënte zelfverdediging zonder overdreven agressie.

De lessen leggen de nadruk op boksen en trappen, omdat effectieve zelfverdediging zowel aanval als verdediging omvat. Na verloop van tijd wordt dit uitgebreid, met focus op diverse aanvalsscenario’s. Na jaren van toegewijde training heb je niet alleen een indrukwekkend arsenaal van duizend combinaties onder de knie, maar de bewegingen geperfectioneerd.

Iedere les bundelen JB en Tom, met de hulp van medetrainers Dave, David en Siebe hun expertise om een stimulerende en boeiende trainingservaring te creëren. Samen delen ze hun kennis en passie voor de sport om deelnemers te inspireren en te begeleiden in hun reis binnen Sport Xtreme.

Voor wie?

Of je nu jong of oud bent, een doorgewinterde sportman of net begint, onze deuren staan wijd open voor iedereen. Voor zowel recreatie als competitie kan je bij ons terecht.

Ervaar de kracht, gemeenschap en voldoening van kickboksen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Wij begeleiden je op een reis vol energie, fun en groei.

Club Trainers

JB

TOM

DAVE

DAVID

SIEBE